Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás csirkeragu

4.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
3 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, a vöröshagymát felkockázzuk. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és lepirítjuk. Félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk majoránnával. Ezután fedő alatt pároljuk. Ha félig megpuhult, beleöntünk a leszűrt gombát, és tovább főzzük.
  3. Miután megfőtt, hozzáadjuk a liszttel és 1 dl vízzel elkevert tejfölt. Nokedlivel tálaljuk.

    CSIRKEMELL RECEPTEK: OLCSÓ, GYORS ÉS EGYSZERŰ ÉTELEK >>> 

    A legjobb gombás receptek >>> 

    NOKEDLI, GNOCCI, SZTRAPACSKA - A LEGJOBB GALUSKARECEPTEK EGY HELYEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss