Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Futópadon sétál munka közben, de nem a fogyás a célja az amerikai lánynak

default user icon
MME
Kisvállalkozást vezet, és rendszeresen séta közben végzi a munkáját Kate, ám korántsem célja a vékony testalkat elérése.

Az amerikai lány az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan dolgozik még a konditeremben is, miközben a futópadon sétál. Kate vállalkozása is kapcsolódik a sporthoz, súlyemeléses motívumokkal díszített ruhákat, csecsebecséket tervez meg és készít el. Célja az egészséges testkép kialakításának és a mentális jóllét fontosságának hangsúlyozása, méghozzá alkattól függetlenül.

 

A melontops Instagram-oldalra feltöltött videó kommentelői között volt, aki dicsérte a lányt, és elismeréssel írt róla, de ahogy az lenni szokott, sokan kritizálták is őt, néhányan még azt is nehezményezték, hogy lefoglalja a futópadot mások elől. Nekik egy, a videó mellé írt kommentben üzent.

„Igen, telt vagyok, igen, a séta edzésnek számít. Nem mindenki akar lefogyni, de sportolni mindenki eljárhat. […] Két üres futópad van mellettem, és amúgy is ugyanennyit sétálnék, ha nem dolgoznék közben.”

Kate arról is írt, hogy otthon is gyakran sétál munka közben, és hogy csak gyakorlás kérdése, hogy összehangolja a mozgást és a munkára való koncentrálást. Nem a fogyás miatt csinálja, hanem mert szeret mozogni, és – mint írta – ez segít neki gondolkodni a következő projekteken is. 

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss