A mozarellagolyókat tegyük egy szűrőbe, a savót csepegtessük le.
A megmosott fűszerek leveleit aprítsuk össze, majd szórjuk rá a sajtra. Őröljük rá a borsot, csorgassuk rá az olívaolajat és a citromlevet.
Jól forgassuk össze, és pár órára tegyük a hűtőszekrénybe.
A dinnyéket vágjuk félbe, kanállal szedjük ki a magot, majd cikkezzük fel. A cikkekből éles késsel vágjuk ki a dinnye húsát, majd daraboljuk háromfelé.
Nagy tányérokon rendezzük el, a tetejére tegyünk a fűszeres sajtgolyókból, végül az egészet csorgassuk le kevés olívaolajjal és ízlés szerint daráljunk rá borsot. Friss fűszerágakkal díszítsük a tányérokat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre