Elkészítés: Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat, és a belsejüket kiszedjük. A padlizsánok mindkét oldalát kevés olívaolajon megpirítjuk.
1 fej vöröshagymát apróra vágunk, és olívaolajon megfuttatjuk. Beleteszünk 2 gerezd zúzott fokhagymát és a darált húst. Ízesítjük reszelt gyömbérrel, sózzuk, borsozzuk és chilit adunk hozzá.
A paradicsomot kockára aprítjuk, a koriandert finomra vágjuk, és a húshoz adjuk. Alaposan összepirítjuk.
Ezt a tölteléket egyenletesen elosztjuk a padlizsánokban, és reszelt sajtot szórunk a tetejére. A sütőben körülbelül 200-210 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre