A leveles tésztákat kinyújtom,a tepsi hátuljára teszem,villával megszurkálom és kisütöm.
Sárga krém:
A tejből, 10 dkg cukorból és a vanília pudingporból sűrű krémet főzök.A tojás fehérjét az 5 dkg cukorral kemény habbá verem és a még meleg pudingba keverem és rákenem az egyik kisűlt tészta lapra és kihűtöm.
Máz:
A tejben feloldom a kávét és a cukrot és megfőzöm lassú tűzön,addig amíg be nem sűrűsödik.Leveszem a tűzről és felolvasztom benne a vajat.Langyosra hűtöm és a másik tésztalapra kenem,majd felkockázom.
Fehér réteg:
A habtejszínt kemény habbá keverem és a sárga rétegre kenem,majd ráteszem a cukor mázas tészta kockákat és hűtőben pihentetem.