Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Extra ropogós rántott csirkecomb

MME MME
45 perc
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokról lehúzzuk a bőrt, majd megsózzuk, és a lisztben, a felvert tojásokban és a zsemlemorzsában megforgatjuk őket. Ezután hempergessük meg a húsokat ismét a tojásban, végül pedig a kukoricapehelyben. Ügyeljünk rá, hogy utóbbi mindenhol befedje őket.
  2. Serpenyőben felforrósítjuk fel az olajat, és két részletben aranyszínűre sütjük benne a combokat. Konyhai papírtörlőre szedjük, és alaposan lecsepegtetjük őket. Azonnal tálaljuk.

    15 RÁNTOTT ÉTEL, AMI NÉLKÜL NINCSEN VASÁRNAPI EBÉD >>> 

    TURBÓZD FEL! ÍGY LESZ ÜTŐS A VASÁRNAPI RÁNTOTT HÚS >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss