Baconbe tekert csirkecomb

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk a zsírtól, lehúzzuk a bőrüket. Mindegyiket bedörzsöljük egy kevés sóval, tört színes borssal és rozmaringgal. Betekerjük őket 1-1 baconszeletbe. 
  2. Az olívaolajat felforrósítjuk a vajjal együtt, és körbepirítjuk rajta a csirkecombokat. Felöntjük a borral, néhány percig forraljuk, majd hozzáöntjük az alaplevet, lefedjük, és puhára pároljuk a combokat. Közben néhányszor megfordítjuk őket.
  3. Végül levesszük a fedőt, és addig sütjük, amíg a szaft besűrűsödik, és a bacon megpirul. Friss zöldfűszerekkel díszíthetjük. Burgonyapüré vagy párolt rizs illik hozzá.


Ezek is érdekelhetnek

Friss