Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe tekert csirkecomb

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk a zsírtól, lehúzzuk a bőrüket. Mindegyiket bedörzsöljük sóval, egy kevés tört borssal és rozmaringgal. Betekerjük őket 1-1 baconszeletbe. 
  2. Az olajat felforrósítjuk a vajjal, körbe pirítjuk rajtuk a combokat. Felöntjük a borral, néhány percig forraljuk. Hozzáöntjük az alaplevet, lefedjük, és puhára pároljuk a combokat. Közben néhányszor megforgatjuk a húsdarabokat.
  3. Végül levesszük a fedőt, és addig sütjük, amíg a szaft besűrűsödik, és a szalonna megpirul. Friss zöldfűszerekkel díszíthetjük. Burgonyapüré vagy párolt rizs illik hozzá.

Ajánljuk még:

10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss