Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyás, szenvedés nélkül: itt az évindító 4 napos villámdiéta!

default user icon
MME
Az év első hónapját a legtöbben nagyon nehezen viseljük, hiszen a szürkeség és a hideg miatt hajlamosak vagyunk arra, hogy finom falatokkal javítsunk a hangulatunkon. Ám az, ha gyakran túlesszük magunkat, csak ront a helyzeten. Éppen ezért érdemes erre az időszakra időzíteni egy könnyed diétát. Ha sikeresen végigcsináljuk, nemcsak néhány kilótól szabadulunk meg, de garantáltan jobb lesz a kedvünk és nagyobb lelkesedéssel vetjük bele magunkat az év további részébe!

Ez a diéta azért előnyös, mert nem kell megvonni magunktól a finomságokat, és éheznünk. A sok zöldség és gyümölcs rosttartalma miatt segíti az emésztést, a könnyed húsok nem terhelik meg a gyomrot, így küzdés nélkül tudjuk végigcsinálni a következő négy napot!

 

Az évindító villámdiéta 4 fő szabálya

1. Ne éhezzünk!

Csak azért, mert egy néhány napig visszafogottan kell étkeznünk, nem jó, ha kopog a szemünk az éhségtől. Ha a napi fő étkezések mellett megkívánunk valamilyen finomságot, bátran együnk meg 1 pohár natúr joghurtot, valamilyen gyümölcsöt, rágcsáljunk egy marék olajos magvat, nyers zöldséget.

2. Ügyeljünk a hidratálásra!

Ilyenkor a szervezetünknek még nagyobb szüksége van a folyadékra, ezért igyunk legalább két liter ásványvizet vagy zöld teát.

3. Csínján az ízekkel!

Ez alatt a hét nap alatt bánjunk visszafogottan a különböző fűszerekkel, a sót pedig a legjobb, ha teljesen száműzzük erre az időszakra.

4. Tilos a koffein!

Sajnos rossz hír a kávéimádóknak, hogy a diéta alatt nem indíthatják a napot a kedvenc feketéjükkel, de más koffeintartalmú italok is tiltólistások. Emellett az alkoholt is kerüljük.

Az évindító villámdiéta MINTAÉTRENDJÉT ITT MEGTALÁLOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss