Elkészítés: A lisztet összemorzsolom a hideg vajjal (én nagylyukú reszelőn szoktam belereszelni), hozzádom a sót, majd a tejetés az ecetet, jól összedolgozom.
A tésztát kinyújtom, majd kivajazott piteformába igazítom. Villával megszurkálom, majd kb. 10 percig 180 fokon elősütöm, amíg kicsit megbarnul.
Közben elkészítem a tölteléket. A paradicsomot felkarikázom, a rukkolát megmosom. Összekeverem a joghurtot a tojással, ízesítem, hozzáadom a lisztet. Kis reszelt sajttal gazdagítom.
Az elősütött tésztát beborítom a paradicsomkarikákkal, eligazítom rajta a rukkolát, majd ráöntöm a tojásos keveréket.
Visszateszem a sütőbe, és pirulásig sütöm, körülbelül 20 percig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre