Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy balatoni pincészetben borozott Mel Gibson - fotó!

default user icon
MME
Mel Gibson a pincészet tulajdonosa szerint nagyon kedves volt, végigkóstolta a borokat, majd nagy mennyiségben be is vásárolt belőlük.

Mel Gibson vélhetően a John Wick előzménysorozata, a The Continental forgatása miatt jött Budapestre, de a munka mellett a pihenésre is szánt időt. Családjával együtt a Balatonra utaztak, és egy Balaton-felvidéki pincészetet is meglátogattak.

„Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki” - mondta el Jásdi István, a Jásdi Borterasz tulajdonosa a Blikknek.

Hozzátette, hogy bár ő nem tartózkodott a helyszínen, a kollégái szerint nagyon közvetlen volt velük a színész. „Majd egy órát volt és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték.”

A 66 éves színész látogatása egyébként teljesen privát volt, a családjával és egy sofőrrel érkezett, senkinek nem szólt előre a látogatásról. „Végigkóstolta a borokat, beszélgetett egy jóízűt, majd tekintélyes mennyiségben bevásárolt a felsőkategóriás csúcsborainkból” - mesélte Jásdi István.

Nyitókép forrása: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss