Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ecetes krumplisaláta

45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók
  • 2 db nagyobb burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • víz
  • olaj
  • ételecet
  • A tetejére:
  • 1 db főtt tojás
  • A díszítéshez:
  • paprikakrém

Elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük. A tojást is megfőzzük. Ha kihűlt a krumpli, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A hagymát vékony karikákra felszeleteljük, megsózzuk.
  2. A vizet, a sót, az olajat és az ecetet ízlés szerint összekeverjük, majd leöntjük vele a hagymát.
  3. Egy tálba tesszük a krumplit, ráöntjük a hagymás dresszinget, és jól összekeverjük.
  4. A tetejére tesszük a szeletelt főtt tojásokat, ízlés szerint paprikakrémmel díszíthetjük. Egy kis időre a hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.

 BAJOR KRUMPLISALÁTA GRILLKOLBÁSSZAL>>> 

TOJÁSOS-KOLBÁSZOS KRUMPLISALÁTA>>> 

VIRSLIS KRUMPLISALÁTA LILAHAGYMÁVAL>>> 

Megjegyzés

Főételhez köretnek kiváló. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek