Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslis krumplisaláta lilahagymával

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, lábasba tesszük és enyhén sós vízbe puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a vizet, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a krumpli, akkor meghámozzuk és felszeleteljük, karikára vagy kockára vágjuk.
  2. A virslit karikára, a lilahagymát és a kígyóuborkát kisebb kockára vágjuk és összekeverjük a krumplival.
  3. Az öntethez összekeverjük az ecetet, a vizet és az olajat, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot és cukrot és ráöntjük a krumplira. Megszórhatjuk petrezselyemmel, metélőhagymával.

15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>> 

VIRSLISALÁTA: HA EGYSZER MEGKÓSTOLOD, CSAK ÍGY KÉSZÍTED! >>> 

Ezek is érdekelhetnek