Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokis tiramisu

MME MME
> 90 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra keverjük.
  2. A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk, majd a 3 ek főzőrummal ízesítjük.
  3. A piskóta áztatásához a meleg vízben feloldjuk a kakaóport a cukrot és hozzákeverjük a főzőrumot.
  4. A piskóták felét, egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk a kakaós szirupba, majd, amikor megszívta magát, egy rétegben az edénybe rakosgatjuk.
  5. A fele krémet egyenletesen rákenjük, aztán jöhet a második réteg megmártott piskóta, majd a maradék krém következik.
  6. A rakottasunk tetejét kakaóporral meghintjük, és pár órára - a legjobb, ha egész éjszakára - a hűtőbe tesszük.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

Ezek is érdekelhetnek