A tejet felmelegítjük a tejszínnel, belekeverjük a cukrot és a pudingport. Kis lángon kevergetve addig főzzük, míg besűrűsödik, majd még 3-4 percet főzzük, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük az apróra vágott csokoládét, és simára dolgozzuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (légkeverés 160 fok). Kiterítjük a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire, körben felhajtjuk a szélét, egy villával megszurkodjuk, majd lekenjük az olvasztott vajjal, meghitjük a barnacukorral, és 10 percig elősütjük.
Kivesszük a tésztát, várunk pár percet, míg kissé lehül, majd rákenjük a pudingot. Meghintjük a tetejét a díszítőcukorral, majd visszatoljuk a forró sütőbe, és 10 perc alatt készre sütjük.