Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk. Befűszerezzük a chilivel, római köménnyel, oregánóval, szegfűborssal, korianderrel, szárnyas fűszerrel. Beleforgatjuk az olajba, belekeverjük a hagymákat, és 1 napig a hűtőben érleljük.
A csirkeszárnyakat tepsibe tesszük a pácolajjal együtt, és kevés vizet aláöntve, fóliával letakarva 40 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és a szárnyakat pirosra sütjük.
Közben a vajon megpároljuk a zöldségeket, ételízesítővel, chilivel és petrezselyemmel megszórva.
A szárnyakat a zöldségkörettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!