Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A csirkemellet sokan nem szeretik, mivel túl száraznak találják. Ám, ha némi sajttal megspékeled, akkor isteni ételt készíthetsz belőle. Ebből a két nagyszerű alapanyagból készíthetsz sajtos csirkeragut, vagy rakottast, de meg is töltheted a csirkemellet sajttal.
A pizza lelke a jó tészta, de az sem mindegy, hogy mi van a tetején. A pizza azért jó választás ebédre, vacsorára, uzsonnára, mert úgy készítheted el, ahogy akarod: sok hússal, hallal, vagy épp négy féle sajttal. A megoldások és variációk végtelensége teszi színessé és szerethetővé az olaszok specialitását.
Pataki Nóra
Amikor péntek este pizzát rendelsz, mindig a szalámis verzióra esik a választásod? Vagy inkább az egyszerű, de nagyszerű Margheritát kívánod? Esetleg a Hawai-t? A választásod rengeteget elárul a személyiségedről!
Verten Robert
A tészta az egyik legkedveltebb alapanyag a magyar konyhákban. Olcsó, gyorsan elkészíthető és a végtelenségig variálható. Szinte minden gyerek grízes, káposztás vagy krumplis tésztán és túrós csuszán nőtt fel. Összeállításunkból finom, házias tészták közül választhatsz.
Szekeres Lajosné Klári
Ha gyorsan kell összedobnod valami gyors vendégvárót, akkor a legjobb megoldás, ha leveles tésztából készítesz valami finomságot. A legegyszerűbb sajtos rúdon kívül számtalan módja van annak, hogy olyan finomságot készíts, amit pillanatok alatt szétkapkodnak a vendégek. Ha van otthon kolbász, vagy egy csomag virsli, akkor nyert ügyed van.
Kautz József
Maradt néhány szelet a húsvéti sonkából, tarjából vagy csülökből? Kidobni semmi esetre sem szabad, inkább használjuk fel újra! Lehet belőle sonkás tészta, quiche, quesadilla, palacsinta, szendvics vagy töltött kifli, de felhasználhatjuk leveles tésztába töltve puliszkához szósznak is. Íme 10 egyszerű és nagyszerű sonkás maradékmentő recept!
Kard Sándorné
Videó
A húsvéti ünnepi asztal kötelező eleme a hidegtál: a sonka, a tojás és a zöldségek variációjának csak a képzeletünk szab határt. A lenti recept a 4 az egyben koncepcióját valósítja meg: a krémben benne van a torma, a sonka és a tojás - és, ha mindezt egy piros, ropogós kaliforniai paprikába töltöd, nem csak szép, de egyben szuperegészséges fogást varázsolsz a tálra!
Somogyi Bea
Könnyű vendégváró, tökéletes előétel, isteni köret. Mi az ? Naná, hogy a tésztasali! A legjobb benne, hogy mindenki ízlése szerint turbózhatja plusz hozzávalókkal, szószokkal, fűszerekkel. Íme 11 isteni recept, amik között biztosan Te is megtalálod az ízlésednek kedvezőt!
Vass Lászlóné
A csőben sült fogásokat nem lehet megunni. Imádjuk őket, mert viszonylag kevés előkészülettel mennyei ételt készíthetünk. A tepsibe rakhatunk húst, zöldséget, főtt tésztát, a mártást fűszerezhetjük kedvünkre, az eredmény pedig olyan fenomenális lesz, mint ez a 11 étel, amit most ajánlunk.
Pofonegyszerű, mégis nagyszerű finomság pár perc alatt, ami reggelire vagy vacsorára is tökéletes, de akár a tízórais vagy uzsonnás dobozba csomagolva is megállja a helyét. Egy biztos: a gyerekek imádni fogják!
Szabó Veronika
A következő recept tuti befutó az iskolakezdésre: rohanós hétköznapokon is könnyen és gyorsan elkészíthető, és garantáltan nem okozunk vele csalódást a gyerekeknek sem! Sonkás-sajtos-rukkolás tekercs - táplálóan és finoman.
Malmos Szilvia
Nagyon hamar elkészül, nagyon finom és még a gyerekek is szeretik! Kell ennél több? Remek vendégváró, szuper partifalat, de akár kiránduláshoz is remek szendvics helyett. Egyszerű, gyors és laktató. Egyetlen baja van, az pedig elég nagy: hamar elfogy. Szóval eleve dupla adaggal készüljetek, ha nincs kedvetek csalódott fejeket látni. :)
Egy rizottó mindig több, mint egy sima rizses egytálétel. Borban főzve pedig különleges színe és íze lesz a rizsnek.
PATAKY KRISZTINA