Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A napokban a gasztronómia rajongóinak jelentős része egy bizonyos olasz cukrászról, Matteo Stucchiról beszél. A monzai mester sikere nem véletlen, ugyanis desszertjei köré lenyűgöző miniatűr világot épít.
Vass Lászlóné
Pohárdesszertnek, rakott piskótának, tortának, vagy gyümölccsel, fűszeresen, csokival tökéletes édesség varázsolható az olaszok - és sejthetően, az egész világ - kedvenc mascarponés-kávés desszertjéből, a tiramisuból. Akárcsak a világ más tájain élők, mi, magyarok is odavagyunk érte, mert könnyű, mégis mennyei és egyben elronthatatlan finomság. A neve annyit jelent: dobj fel! Most bemutatjuk, mi mindennel dobhatod fel ezt az amúgy is nagyszerű édességet.
Major Krisztina
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Nagyné Tóth Ildikó
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
WM
A magyar desszertkínálat oszlopos tagja a krémes. Az olasz és francia gyökerekkel bíró sütemény annyira hozzátartozik az országhoz, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, valamelyik lánglelkű magyar cukrász alkotta meg.
Okos süti? Igen! Nagyon egyszerűen elkészíthető, gyakorlatilag elronthatatlan, és igencsak krémes, vaníliás, nagyon jól illenek hozzá a különféle gyümölcsök.
Habliliom
Hogy pontosan mióta kapható krémes a hazai cukrászdákban, nehéz lenne rekonstruálni, azonban az egészen biztos, hogy generációk számára a par excellence cukrászsüteményt a krémes jelentette, s jelenti talán még ma is.
Anita
Baloghné Kele Judith
Spider Girl