Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borbás Marcsinál elindult a szüret – ilyen most a kertje

default user icon
MME
Borbás Marcsi televíziós műsorvezető évek óta az Őrségben él, és ez idő alatt káprázatos konyhakertet épített fel – mutatjuk, mit szüretelt le a napokban! Az biztos, hogy zöldségesnél mostanában nem látni majd.

„A zöldségeskert is szépen beindult, egyre több csodás terméssel lát el bennünket!" – írta ki a Facebook-oldalára és az Instagram-oldalára is Borbás Marcsi. A népszerű televíziós műsorvezető-szerkesztő rendszeresen posztol az őrségi kertjéről, ahol nem csak zöldségeket és gyümölcsöket termel, de csoda szép dísznövényeket is gondoz. 


Sárga és zöld cukkini, salátafélék, uborka, brokkoli – csupán néhány zöldség, ami a kertjében megterem, s amelyekből rengeteg különféle ételt készít. Sokat főz – ami a munkája és a hobbija is egyben.

„Azt szeretem jobban, ha magamnak főzök. Az a legnagyobb élmény, ha látom a velem szemben ülőket, hogy ízlik nekik, hogy örömet szerzel" – mondta el Marcsi a tv2-nek még tavaly.  Gondoskodásával 17 cicának szerez külön boldogságot barátain, kollégáin és családján kívül. A műsorvezető nem titkolja, a növények, a kert kialakítása, ápolása a szenvedélyei közé tartozik: Madarason nőtt fel, és édesapjától tanulta a gondoskodás, a kerti munkálatok szeretetét.

 Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss