Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai ragu bagettben

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát, a répát és a szárzellert meghámozzuk, finomra aprítjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, és fehéredésig pirítjuk rajta a darált húst, és morzsásra törjük. Hozzáadjuk a hagymát, és 5 percig pirítjuk. Hozzáforgatjuk a répát és a zellert. Felöntjük fel a borral, nagy lángon néhány percig forraljuk, majd
  2. hozzáforgatjuk a paradicsomot a levével együtt. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, a raguhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük egy kevés rozmaringgal és a babérlevéllel. Lefedve, kis lángon kb. 45 percig főzzük, közben néhányszor megkeverjük.
  3. A bagetteket középen bevágjuk, széthajtjuk kissé, a belsejüket kitépkedjük. Mindet tűzálló tálba tesszük, majd a közepükbe kanalazzuk a ragut. Megszórjuk őket a reszelt sajttal, majd grillfokozaton addig sütjük, míg a sajt megolvad. Egy kevés aprított petrezselyemmel tálalhatjuk. Friss saláta illik hozzá.

15 ISTENI FOGÁS, HA VAN OTTHON EGY ADAG DARÁLT HÚS >>> 

ITT A MELEGSZENDVICS DELUXE: SAJTOS-SONKÁS TÖLTÖTT KIFLI, A TÖKÉLETES VACSORA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss