Elkészítés: A kockára vágott vöröshagymát és fokhagymát sózom, üvegesre párolom, hozzáadom a lereszelt sárgarépát és zellert, amikor megpárolódott, beleteszem a darált húst, tovább párolom, a végén belekeverem a sűrített paradicsomot, oreganót. Ízlés szerint teszek bele sót, cukrot, borsot. Miután elkészült, félreteszem, és elkészítem a csirkemellet. A filéket vagy kiklofpolom, vagy hosszában elvágom, hogy fele olyan vékony legyen, sózom, lisztbe forgatom, kevés olajban kisütöm. Egy tepsit vékonyan kiolajozok, beleteszem a kész csirkemelleket, rápúpozom a bolognai mártást, és megszórom reszelt sajttal. Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre