Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, és először a sárga piskótát sütjük meg. A tojások sárgáját 20 dkg cukorral habosra keverjük, fokozatosan hozzáadjuk a vizet, majd a sütőpor felével elkevert 20 dkg lisztet. Kikent, lisztezett formába simítjuk, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 15-20 perc).
A fehér piskótához a tojások fehérjét 15 dkg cukorral habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a darabolt diót, a csokidarát, a darabolt zselés cukrot és a sütőporral elkevert 10 dkg lisztet. A formát kibéleljük sütőpapírral, és elsimítjuk rajta a masszát, majd megsütjük. (A sütési ideje hasonló az előbbihez.)
A krémhez a pudingporból és tejből pudingot főzünk, hűlni hagyjuk. A margarint a porcukorral habosra dolgozzuk, majd a kihűlt pudinggal simára keverjük.
A kihűlt sárga lapot hosszában kettévágjuk, megkenjük a krém 1/3 részével, rátesszük a fehér lapot, megkenjük a krém felével, befedjük a sárga lap másik felével, majd az egészet bevonjuk a megmaradt krémmel.
A tetejét csokoládémázzal vonjuk be. Kis időre hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.