Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Év végéig befagyasztja árait az egyik legnagyobb hipermarketlánc

default user icon
MME
Az egyik legnagyobb haza hipermarketlánc újabb három hónappal meghosszabbítja az ÁRSTOP Extra Promócióját és így 300 termék ára a 2023. szeptember 30-án érvényes árszinten marad.

Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. december 31-ig húsz termékcsoportban, heti szinten 15%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be. A SPAR azonban már a kezdetektől kibővítette a lehetséges kedvezmények körét és számos árucikk esetében akár 20-40 %-os árengedményt is kínált. A cég emellett akciós stratégiájának részeként a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül, 2023. május 31-től 300 termék árát rögzítette.

A törvényi kötelezettségen túlmenően, a vásárlók érdekében – különös tekintettel a karácsonyi ünnepi bevásárlásokra – a befagyasztott árak október 1-től egészen december 31-ig biztosan maradnak a 2023. szeptember 30-án érvényes árszinten, miután a vállalat ismét meghosszabbította a SPAR ÁRSTOP Extra Promóciót.

Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 900, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 1 000 akciós ajánlattal várja vásárlóit október 1-től.

Az akció további részletei megtalálhatóak a szupermarket weboldalán. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss