hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bazsalikomos pisztráng tejszínes zöldségraguval

MME MME
5/5
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pisztrángot sózzuk, borsozzuk, citromlével bedörzsöljük, és legalább 30 percig a hűtőben pihentetjük.

Vajat olvasztunk egy serpenyőben, és ráhelyezzük az összevágott cukkinit, gombát, sárgarépát, színes paprikát. Gyors tűzön lepirítjuk, tejszínnel felöntjük és beforraljuk. A végén sózzuk, és frissen vágott petrezselyemmel ízésítjük.

Az olívaolajba beletesszük a bazsalikomleveleket, és megsütjük benne a pisztrángokat.

A zöldséges raguval körítjük a pisztrángot.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek