Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bazsalikomos-paradicsomos tészta parmezánforgáccsal

MME MME
20 perc
átlagos

Elkészítés

  1. Egy nagyobb fazékban kevés sóval és olívaolajjal vizet forralunk, ha lobog, beledobjuk a tésztát. Kb. 9-10 perc alatt készre főzzük (al dente).
  2. Ha elkészült, leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, és jól lecsepegtetjük.
  3. Közben a szószt kis lábasban néhány perc alatt felmelegítjük. Ha minden kész, tálaljuk.
  4. Mély tányérba négy részre osztjuk a tésztánkat, a közepére kanalazzuk a paradicsomszószt, parmezánforgáccsal megszórjuk, a friss bazsalikomot, a rukkolát és az olívabogyót ízlésesen eloszlatjuk a tányéron.  

Ezek is érdekelhetnek

Friss