Előkészítés: A húst megmossuk, falatnyi kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a húst, szintén megpirítjuk. A banánt meghámozzuk, és kb. 2 cm vastag karikákra vágjuk. A húshoz adjuk, és összeforrósítjuk. Belekeverjük a curryt. A húsra öntünk fél liter vizet, felforraljuk, és feloldjuk benne a húsleveskockát. Forrástól számítva, lassú tűzön kb. 10 percig rotyogtatjuk. Ha túl híg lenne, ételsűrítővel besűrítjük, sóval, borssal fűszerezzük, és párolt rizzsel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 278 kcal (köret nélkül)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre