hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos-sajtos csirkemell

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel meghintjük. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt megpirítjuk.
  2. Kiolajozott tepsibe helyezzük az elősütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő, sajttal beterített húsra rádaraboljuk.
  3. 200 fokos sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.

FOKHAGYMÁS CSIRKEMELL 

SONKÁS-SAJTOS RAKOTT CSIRKEMELL 

KOKTÉLPARADICSOM-ÁGYON SÜLT CSIRKEMELL 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss