Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Igazi kincset találtunk elrejtve az Aldi polcain - ezzel gyerekjáték lesz a nagytakarítás!

default user icon
MME
Ha azt mondjuk, hogy olyan kincsre leltünk az Aldiban, amivel sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb lesz a tavaszi nagytakarítás, és mindössze párszáz forintba kerül - elhiszitek? Pedig így van! Mutatjuk máris, miről van szó!

A tavaszi nagytakarítás réme már mindeki feje felett ott lebeg, hiszen ez az, amit jó volna még húsvét előtt letudni, viszont idén igencsak hamar eljön, hiszen március utolsó hétvégéjére esik. Nos, van egy jó hírünk! Igaz, hogy létezik számos szervezési tipp, trükk és praktika, amivel felgyorsítható a folymat, a vegyszerektől fullasztó levegő és a kiszáradt kéz elkerülthetetlennek tűnik - kivéve, ha beszerzed az úgynevezett mágikus szivacsot, amivel számos műveletet el tudsz végezni, csupán úgy, hogy bevizezed!


Mi az a mágikus szivacs, és hogyan működik?

Univerzális tisztítóeszköz, egy úgynevezett melaminanyagú koszradír, ami minden otthoni szennyeződést könnyedén eltüntet, kül- és beltéren egyaránt, vegyszerek nélkül. Úgy működik, mintha finom szemcséjű polírozó anyaggal tisztítanánk a felületet, így közben maga a szivacs lassan elkopik.

Kevés vízzel benedvesítve, durva, kemény felületekhez használjuk, mivel a puhább, sérülékeny felületeken apró, szemmel nem látható karcolásokat ejthet.

Mi mindenen működik?

  • Ha csillogó csempékre, csaptelepekre vágyunk, használjuk a fürdőszobában. Pár perc alatt eltávolíthatjuk a makacs, lerakódott vízkövet. Segítségével megszabadulhatunk a makacsul elszíneződött fugától anélkül, hogy nagyobb felújításba kellene fognunk.
  • A cipő fekete nyomokat hagyott a padlón? Ezeket sokszor lehetetlen felmosóronggyal eltávolítani. A koszradír pillanatok alatt eltünteti.
  • A tornacipőn minden folt meglátszik. A mágikus szivaccsal azonban könnyedén tisztán tartható: csak dörzsöljük meg a lábbeli gumirészét, majd nedves ruhával töröljük le.
  • A műanyag ablakpárkány gyönyörű, amíg foltok nem jelennek meg rajta. Ha a szappanos vízzel nem tudjuk megtisztítani, dörzsöljük tisztává a csodaszivaccsal.
  • Az utastér és a csomagtartó műanyagjain éktelenkedő karcokat az autóban sokszor semmilyen kencével nem lehet eltüntetni. Használatával a kisebb karcok elhalványulnak, a megsárgult műanyag kivilágosodik, a mélyen beivódott foltok eltűnnek.
  • Kisgyerekes családban szinte elkerülhetetlen, hogy a falon különböző foltok, pecsétek legyenek. A nedves ökoszivaccsal a zsír-, zsírkréta- vagy tintafoltok lemoshatóak.
  • Felejtsük el az erős vegyszereket. Használatával egyetlen mozdulattal megtisztíthatjuk a rozsdamentes konyhai edényeket a ráégett ételektől, a fémeszközöket és a tűzhelyet a zsíros lerakódásoktól.


fontos!!!

Ha valamilyen kényes, fényes felületen szeretnénk bevetni, előtte tegyünk próbát egy kevésbé feltűnő helyen. Érzékeny bőrűek gumikesztyűvel használják, de vásárolható fogantyúval ellátott változat is.

Ha felcsigáztunk, a mágikus szivacsot, kitartóan keresve megtalálod a nagyobb ALDI üzletek "közéspő" non-food során, ezt keresd:

 

Ezek is érdekelhetnek