Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A csirke, aki franciasalátának képzeli magát

MME MME
2 4/5
45 perc
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Wokban felhevítem a zsírt, és kicsit elősütöm benne a csirkecombok mindkét oldalát, majd felöntöm a borral. Sózom, borsozom, és ebben párolom fedő alatt - ha szükséges, öntök még hozzá vizet. Ha a hús megpuhult, hozzáöntöm a zöldségkeveréket, és azt is puhulásig párolom. Ezután megcsinálom rá a tejfölös habarást. Csomómentesre kikeverem a tejfölt, a lisztet, a mustárt, a majonézt. A csirke levéből kicsit hozzákeverek, majd ezt visszaöntve a wokban összeforralom.

Megjegyzés

Köretként szerintem a hasábburgonya illik hozzá, de mivel nem nehéz étel, egy szelet kenyér is elég. - MME

Ezek is érdekelhetnek