Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha megvetted, vidd vissza! Drótdarabot találtak ebben az édességben

default user icon
MME
Egy vásárló kisebb drótdarabot talált a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletben. A németországi bejelentés után a dm elővigyázatosságból a magyar polcokról is kivonja a terméket.

 A Nébih honlapja szerint a dm Kft. egy német bejelentés után döntött, hogy az étcsokoládés kókuszos szeletet kivonja a forgalomból, miután az egyik vásárló kisebb drótdarabot talált az édességben.

A termék adatai

Név: dmBio étcsokoládés kókuszos szeletet
Kiszerelés: 40 g
Minőség-megőrzési idő: 17.04.2019.
RASFF referenciaszám: 2018.3233

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy akár üzletben, akár webáruházon keresztül vásároltak a fenti azonosítókkal ellátott termékből, ne fogyasszák el. 

A cég a honlapján  elnézést kér az okozott kellemetlenség miatt. Kiemelik, hogy a cég számára fontos a biztonság és a minőség. Éppen ezért, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek, a termékeket az üzletlánc visszahívja a polcokról, és értesíti vásárlóit is.

Nem zárható ki, hogy a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletbe a gyártás során használt tisztítókefe nemesacél szálai kerültek, ezért elővigyázatosságból a dm visszaveszi a termékeket a polcokról, a megvásárolt termékeket is vissszaveszik.

Ezek is érdekelhetnek

Friss