Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 4 legfinomabb rántott karfiol, amiért a húsimádók is sorban állnának

default user icon
MME
Imádjuk a rántott karfiolt, örök kedvenc a húsmentes ételek sorában. Egyszerűen megunhatatlan - ám, ha valaki mégis úgy gondolja, elég volt a tojás-liszt-zsemlemorzsa triumvirátusból, annak mutatunk három másik, izgalmas bundázott karfiol - líraibb nevén: kelvirág - változatot, aminek garantáltan ugyanígy a rajongója lesz!

A karfiol egy igen kellemes ízű, általában a gyerekek által is kedvelt, viszonylag gyorsan és könnyen elkészíthető zöldség. Nem igényel hámozást, viszonylag hamar megfő, és önmagában is finom. Bár rakott, csőben sült, sajtos-tejfölös formában a legnépszerűbb, természetesen a bundázott változatot is nagyon szeretjük: a hagyományos panírozotton túl mutatunk még három jolly joker rántott karfiol receptet, amiért még a húsimádók is odalennének!

KARFIOL SÖRTÉSZTÁBAN >>> 


SÜTŐBEN SÜLT RÁNTOTT KARFIOL >>>

RÁNTOTT KARFIOL >>>

ROPOGÓS KARFIOLSZÁRNYAK >>>

 

TIPP: Ha a karfiolt nem tudjuk aznap elkészíteni, érdemes hűtőben tartani, de legfeljebb 2 napig. Ha levest szeretnénk belőle készíteni, vagy főtt állapotában felhasználni néhány nappal később, akkor érdemes blansírozni vagy teljesen megfőzni a zöldséget, és úgy tárolni a hűtőben.

Ezek is érdekelhetnek