Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 tipp, amivel egyszerűen feldobhatod a lakást

default user icon
MME
A rendszerezés nemcsak abban segít, hogy minden a helyére kerüljön, hanem az ötletes, vidám vagy éppen komoly, elegáns tárolók fel is dobják a lakást. Egy felhasználó megosztotta tippjeit a TikTokon.

Nem kell komoly beruházásokban gondolkodni, ha azt szeretnéd, hogy a lakásod kicsit rendezettebbnek és elegánsabbnak tűnjön. Íme, néhány pofonegyszerű megoldás!

1) Folyékony szappan csakis szappanadagolóból!

A fürdőszobában használt folyékony szappant vásárlás után töltsd át egy szép szappanadagolóba, ami megjelenésében jobban illik a fürdőszoba berendezéséhez.

2) Zacskó helyett használj papírzsebkendő tartót!

A 100-as papírzsebkendőt ne a zacskójában tárold, hanem papírzsebkendő tartóban. A helyiségtől függően válassz a berendezéshez illő tárolót!

3) Töltsd át a mosogató- és tisztítószereket is!

A mosogató- és tisztítószereket is szabadítsd meg az eredeti csomagolásuktól, különösen, ha szem előtt vannak. Sokkal elegánsabb, ha egy praktikus üvegadagolóból nyered a mosogatáshoz szükséges mennyiséget.

4) Nem mindegy, mibe tárolod a gyümölcsöket

A konyhapulton vagy az étkezőasztalon jól mutatnak a gyümölcsök egy tálban – főleg, ha az a tál nem műanyagból van, hanem valamilyen természetes anyagból. 

5) Ételtárolása is szép edényeket használj!

Mi magyarok imádjuk például üres jégkrémes dobozokban, vagy bármilyen műanyag edénybe tárolni az ételmaradékokat, legyen szó készételről vagy alapanyagokról. Ezek helyett válassz szép üveg tárolókat, amelyek a konyhád, kamrád díszei lehetnek.

Nézd meg a bejegyzést is:

 

(Nyitókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek