Tudjuk, hogy nem akarsz végeláthatatlan órákat tölteni a tűzhely mellett, hanem szeretnél gyorsan olyan fogást az asztalra varázsolni, amely után mindenki megnyalja a tíz ujját, és repetáért nyújtja a tányérját. A Gallicoop pulykahús-készítményei között minden étkezéshez megtalálod a megfelelő, minőségi alapanyagot!
Az egészségedre is figyelsz vele
A pulyka húsa tápláló és mégis fitt: nem terheli a szív- és érrendszeredet, telített zsírsavakban gazdag. A pulykamell a legsoványabb húsok közé sorolható, amely zöldséggel, vagy gyümölccsel kombinálva az egészséges étrend része.
A pulykának jó, ha rövid időre pácba kerül
A pulykahúst hozzá illő pácokkal igazán élvezetessé teheted, egy jól megválasztott pác remek ízt ad a húsnak. Az érett illetve kiváló minőségű húsokat nem kell sokáig pácolni (1-2 óra is elég), a sovány húsokkal viszont vigyáznod kell, mert könnyen rágóssá válhatnak gyorspáccal készítve.
Pácolt húsok a Mindmegettén >>>
Hálás a fűszerekért
Ha a megfelelő fűszereket keresed a pulykahúshoz, hallgass a Gallicoop séfjére, aki szerint a legjobb választás a pulykához a borsfű, a kakukkfű, a kömény, a majoránna, a petrezselyem, a tárkony, a rozmaring vagy a zsálya.
16 ellenállhatatlan zöldfűszeres fogás >>>
Könnyen variálható
A pulykahús szinte végtelen formában főzhető és süthető, a variációk száma egyedül a fantáziádon múlik. Kifejezetten barátja a nyári étrendnek, pillanatok alatt elkészül, hogy minél több időt tölthess családtagjaiddal és barátaiddal.
+1: Rengeteg pulykás recept, egészséges és minőségi alapanyagokból
A Gallicoop-készítményekből számos finomsággal lepheted meg a szeretteidet, mint az almás-káposztás pulykakocka, a parmezános pulykamell vagy az olívakrémmel töltött pulykamell-rolád. A hazai pulykahús-specialista további receptekkel segít, hogy a legfinomabbat és a legegészségesebbet hozd ki a pulykából.