Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A snidlinget apróra vágjuk, elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
A hercegnőburgonyához a burgonyát megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat, a két tojássárgát, ízesítjük a szerecsendióval, a borssal és az ételízesítővel. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük, és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre