Elkészítés: Összedolgozzuk a tészta hozzávalóit, és kikent tepsiben, közepes hőfokon 2 lapot sütünk belőle. A piskótához a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, ezután hozzáadjuk az olajat, majd a vizet. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, és a tojásos masszához adagoljuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd belekeverjük a piskótatésztába. A masszát kikent tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük. A tejből és a lisztből a cukorral, a vaníliás cukorral sűrű krémet főzünk, ha kissé kihűlt, hozzáadjuk a rumot és a vajat.
Az egyik kakaós lapot megkenjük a krém felével, majd rárakjuk a piskótát, erre kenjük a krém másik felét, végül a megmaradt kakaós lappal befedjük. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy kicsit összeérjen a tészta a krémmel, néhány óra múlva szeletelhetjük!