hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséggel töltött padlizsán

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, a szárát levágjuk. Hosszában mindegyiket három szeletbe vágjuk. Megsózzuk, félretesszük.
  2. Közben a kétféle hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, felkockázzuk. Felforrósítjuk az olaj felét, megfonnyassztjuk rajta a hagymákat, majd hozzákeverjük a többi zöldséget, és néhány percig pároljuk. Sózzuk és borsozzuk.
  3. A padlizsánt szárazra töröljük, megpirítjuk kissé a maradék felforrósított olajon. A szeleteket egymás mellé tesszük egy tűzálló tálba, rájuk halmozzuk a zöldséges keveréket, majd ráöntünk egy kevés vizet. Végül az egészet 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

5 VARIÁCIÓ PADLIZSÁNRA - AHOGY MÉG BIZTOS NEM PRÓBÁLTAD!>>> 

A 11 LEGFINOMABB PADLIZSÁNKRÉM, AMIT NEM HAGYHATSZ KI NYÁRON>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss