Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros vaddisznópörkölt

MME MME
2/5
> 90 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vaddisznócombot a hártyáitól, inas részeitől megtisztítjuk, 2 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk. 
  2. A vöröshagymát finomra aprítjuk, forró zsírban üvegesre dinsztejük. Pirospaprikával meghintjük, majd hozzáadjuk a húst, és kevés víz hozzáadásával átforgatjuk. Lefedve, kis lángon félpuhára pároljuk kb. 30 perc alatt.
  3. Ezután az összes fűszert, illetve a felkockázott paradicsomot és paprikát belerakjuk a pörköltbe. Borral locsolgatva puhára pároljuk.Főtt burgonyát kínálunk hozzá köretként.

VADDISZNÓPÖRKÖLT BORÓKABOGYÓVAL >>> 

PIKÁNS VADDISZNÓPÖRKÖLT BOGRÁCSBAN >>> 

VADDISZNÓPÖRKÖLT GNOCCHIVAL >>> 

 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss