Elkészítés: A felsálat vékonyan bekenem mustárral, meglocsolom olívaolajjal, és néhány órára hűtőbe teszem.
Serpenyőben vajat hevítek, beleteszem a húst, mindkét oldalát hirtelen átsütöm, sózom, borsozom, és fedő alatt a száraz vörösbort hozzáöntve puhára párolom.
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a szalonnát, folytonosan keverve hozzáadom a gombát, majd a csemege uborkát. Ízesítem sóval, borssal és kakukkfűvel.
A gombás keverékből mindegyik húsra
ráhalmozok egy adagot, majd megszórom reszelt sajttal, és néhány percre előmelegített sütőbe teszem, amíg a sajt szétolvad.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!