Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ünnepi francia bundás kenyér, a legfinomabb karácsonyi reggeli, amit csak készíthetsz

Nincs is szebb meglepetés, mint ágyba kapni a reggelit! Ha szeretnél kedveskedni a párodnak vagy a gyermekednek, akkor készítsd el neki az ünnepi francia bundás kenyeret, hogy csodásan induljon a napja!

Hamarosan karácsony és aki teheti, az az ünnepek alatt nem fog korán kikelni az ágyból. A késői reggeli lehetőséget ad arra, hogy nyugodtan előkészüljünk, hogy olyasmit együnk a nap első étkezése során, amire a rohanós hétköznapokban esélyünk sem lenne! Tökéletes brunch recept következik.

A francia pirítós vagy bundás kenyér egy fenséges, ünnepi fogás, melynek nem lesz, aki ellen tudna állni! Készítsd el a pároddal vagy a gyermekeddel együtt, vagy lepd meg a szeretteidet ezzel a csodálatosan édes finomsággal, mely bearanyozza a napot! Villámgyorsan elkészül és egy morzsa sem marad majd utána a tányéron! Íme a recept, amit muszáj elmenteni!

Így készül az ünnepi francia bundás kenyér!

Ha te is elkészítetted az ünnepi francia pirítóst, akkor mutasd meg nekünk Facebookon, a Főzzünk együtt a Mindmegettével csoportban, hiszen munkátokkal másokat is könnyedén inspirálhattok a konyhában!

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek