Elkészítés: A zselatint 2 dl hideg vízben simára keverjük, folyton kevergetve 4 evőkanál porcukorral felfőzzük és félretesszük. A babapiskótát ledaráljuk, jól összegyúrjuk 8 dkg olvasztott vajjal. (Gyorsan dolgozzunk, mert hamar összeáll.) Egy szétszedhető kerek tortaforma aljába nyomkodjuk. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a maradék cukrot, a két citrom levét, a már langyos zselatint, végül a kemény habbá vert tejszínt. A keveréket a piskótára öntjük, és leglább fél napra hűtőszekrénybe tesszük. A tetejét vágott dióval vagy csokireszelékkel diszíthetjük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre