Elkészítés: Kerek piskótát sütünk a hozzávalókból.
2 dl hideg tejbe beáztatjuk a zselatint, félretesszük. A gyümölcsöt összedaraboljuk vagy felkarikázzuk.
A túrókrémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojást és az összetört túrót, jól kikeverjük. A beáztatott zselatinhoz hozzáadunk 3 dl forró tejet, és a túróhoz keverjük.
A tortaforma aljára tesszük a gyümölcsöt, ráöntjük a túró felét, erre jön a kerek piskóta, majd újra gyümölcs, végül a maradék túró. Hűtőben rövid ideig dermesztjük.
Tortatálra, így ami alul volt, felülre kerül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre