Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáslepény olaszosan (frittata)

MME MME
4.2/5
15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a lisztet, a tejet, beleszórjuk az összes fűszert, a zúzott fokhagymát meg a sütőport, és együtt jó habosra felverjük.
  2. Előveszünk egy jó nagy serpenyőt, és az olajat belecsorgatjuk. Felforrósítjuk, majd a masszát beleöntjük, beledobáljuk a félbevágott paradicsomokat, a serpenyőt 160 fokos sütőbe toljuk 15 percre, és jól átsütjük, majd megszórjuk a reszelt sajttal, hagyjuk, hogy ráolvadjon, majd megszórjuk aprított petrezselyemmel és/vagy bazsalikommal.
  3. Pirított kenyérszeletekkel azonnal tálaljuk.

18 TOJÁSOS TIPP, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

10 DOLOG, AMI A TESTEDDEL TÖRTÉNIK, HA TOJÁST ESZEL >>> 

TOJÁSOS FINOMSÁGOK >>> 


Ezek is érdekelhetnek