Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges frittata

MME MME
50 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sült paprikát lecsepegtetjük, mjad felkockázzuk. A répát meghámozzuk, lereszeljük, a bazsalikomot pedig felaprítjuk.
  2. A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a rizslisztet, az újhagymát és a parmezán felét is. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. A tojásos keveréket egy kiolajozott, kb. 23 × 23 cm-es formába simítjuk, rászórjuk a rizst, a reszelt sárgarépát, a sült paprikát, a spenótot, a bazsalikomot és a maradék sajtot.
  4. Ezután aranybarnára sütjük 160 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt. Felszeletelve, bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.

Nézd meg videón is, hogyan készül a zöldséges frittata:

Megjegyzés

Egy szelet kb.: 215 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss