Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos-gombás frittata

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd rátesszük a felaprított hagymát és a gombát. Megszórjuk a kakukkfűvel és az oregánóval, megsózzuk, megborsozzuk és 5-7 percig kevergetve pirítjuk.
  2. Egy nagy tálban felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a habtejszínt, és megsózzuk, megborsozzuk. Hozzáadjuk a gombás-hagymás keveréket és a kecskesajtot.
  3. Tűzálló serpenyőbe olajat öntünk, majd ráöntjük a tojásos keveréket. Mikor a széle már kezd szilárdulni, kicsit megemeljük az oldalát, hogy a még folyékony rész aláfolyhasson. Amikor a közepe még egy picit folyékony, rászórjuk a parmezánt és betesszük az egészet a sütőbe, 170 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük. 

    Ajánljuk még:


Ezek is érdekelhetnek

Friss