Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, hozzádobjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, a felcsíkozott vadhúsféléket és a zöldséget. Mindezt összepirítjuk, majd lassú tűzön puhára pároljuk.
A kihűlt keveréket átdaráljuk, hozzátesszük a tojások sárgáját.
A kiengedett tésztát deszkára tesszük, picit nyújtunk rajta, s közepére ráhalmozzuk a már fűszerekkel is elkevert tölteléket, amit beburkolunk a tésztával úgy, hogy szélei jól zárjanak.
Ezután a tojásfehérje felével megkenjük, és közepes tűzön sütőben pirosbarnára sütjük. Végül a maradék tojásfehérjével még egyszer átkenjük, s felszeletelés előtt 10 percig pihentetjük.
Pikáns csalamádé illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre