Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Romlott szaloncukrot találtak a magyar boltokban: ha ilyet vettél, ne egyél belőle!

Kicsivel több mint egy hónap múlva karácsony, ám a boltok polcait már hetekkel ezelőtt ellepték a csokimikulások, az adventi naptárak és persze a szaloncukrok. Sokan már most betáraztak az édességekből, ám az egyiket ma kivonták a forgalomból!

A karácsonyi időszak egyik kedvelt édessége a szaloncukor, amelyet ma már nemcsak a klasszikus ízekben, azaz zselés és kókuszos változatban, hanem mindenféle ízben megvásárolhatunk. Sőt, ma már azok is bátran csemegézhetnek a szaloncukorból, akiknek valamilyen allergiája vagy intoleranciája van, ugyanis léteznek tej-, cukor- és gluténmentes verziók is. Az egyik ilyen mentes desszerttel azonban probléma van.

Cukormentes szaloncukrot vontak ki a forgalomból

A Nyírfacukor márkájú szaloncukrokat azért kellett most levenni a polcokról, mivel a termékek a minőségmegőrzési időn belül megromlottak. A probléma többféle ízesítésű terméket is érint, ezért a Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy ha vettek azokból a szaloncukrokból, melyekre igazak a lenti adatok, akkor ne fogyasszák el. Vigyék vissza a terméket a vásárlás helyére.

A termékvisszahívásban érintett szaloncukrok

Termék megnevezése: Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukor, 170 g

Minőségmegőrzési idő: 2024.03.27.

Termék megnevezése: Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukor, 170 g

Minőségmegőrzési idő: 2024.04.09.

Termék megnevezése: Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval, 160 g

Minőségmegőrzési idő: 2024.03.25.

Termék megnevezése: Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszert, 160 g

Minőségmegőrzési idő: 2024.03.25.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek