Elkészítés: A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, félretesszük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Kevés olajon üvegesre dinszteljük. A löncshúst mélytányérban villával összetörjük, és a hagymára tesszük. Miután megpirult, belekeverjük a tejföl 3/4 részét és a fűszereket. 5-10 percig főzzük.
Közben a sütőformánkat kikenjük, beleöntjük a spagettit. Ráöntjük a tejfölös-húsos masszát, közben villával lazítjuk a tésztát, hogy becsorogjon közé. A maradék tejfölt a tészta tetejére csorgatjuk, majd ráreszeljük a sajtot.
Előmelegített sütőben 180-220 C-on pirosra sütjük. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre