Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.
A hagymákat, zellerlevelet, petrezselymet aprítom, a répát, gyökeret, zellert, karalábét, krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágom.
A tarját zsírban megsütöm, a végén beleteszem a kolbászkarikákat is, félreteszem.
Egy lábasban kevés olajon a kockára vágott szalonnát megpirítom a hagymával, ráteszem a zöldségeket és a babot, majd felöntöm vízzel, fűszerezem. Mielőtt megpuhulna, belerakom a krumplit, a kolbászt és a tarját, szórok rá kevés lisztet, és öntök bele vörösbort.
Tejföllel és barna kenyérrel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!