A húst a rostok irányában 1 cm vastag csíkokra vágjuk. Egy turmixgépben összeaprítjuk a tisztított fokhagymát, a gyömbért, a kimagozott, darabolt paprikát és a tisztított, darabolt vöröshagymát.
Összekeverjük a citromlevet, a szójaszószt és a szezámolajat, hozzáadjuk a cukrot és egy kevés sót, majd pépesre turmixoljuk. Egy üvegtálba tesszük a húsokat, leöntjük a páccal, és lefedve 1 óráig érleljük a hűtőben.
Sütéskor a húst hullámosan kis nyársakra húzzuk, és a parázstól 6 cm-es távolságra grillezzük, közben náha megfordítjuk, és a maradék páclével kenegetjük. Grill hiányában kevés olajon, közepes hőfokonis egy serpenyőben is megsüthetjük. Párolt rizzsel, friss zöldsalátával tálaljuk.