Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes saláta sült csirkével és grillezett barackkal

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megmossuk a csirkemellfilét, majd szárazra töröljük. Ezután két-három darabra vágjuk, aztán sózzuk és borsozzuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, a csirkemellfilét pedig aranyszínűre pirítjuk. Lefedjük, és közepes lángon puhára sütjük, pároljuk a húst.
  2. A barackot meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat pedig felcikkezzük. Ha ezzel megvagyunk, megpirítjuk a szeleteket egy kontaktgrillben, vagy egy forró grillserpenyőben. 
  3. A lilahagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, majd gyűrűkre bontjuk, aztán meglocsoljuk a citrom kifacsart levével. Megmossuk a paradicsomot, amit utána félbevágunk. Ezután összeforgatjuk a citromos hagymát, a paradicsomot, a rukolát és az olívaolajat, majd elrendezzük rajta a felszeletelt csirkemellett és a barackot.

RÓMAI SALÁTA DIÓVAL >>> 

CUKKÍNIS-TOJÁSOS SALÁTA >>> 

CÉZÁR SALÁTA >>> 

Megjegyzés

A receptet Fanny konyhája biztosította nekünk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss