Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elismerésre méltó átalakulás: 33 kiló mínusszal ma már boldogan néz tükörbe Adrienn

default user icon
MME
Évekig küzdött, hogy elfogadja magát, de csak az életmódváltás után sikerül megszeretnie a testét Adrinak, aki ma már rendszeresen mozog, és főzni is megtanult.

Sem sportolni, sem a konyhában tevékenykedni nem szeretett Adrienn, ezek nélkül azonban évekig sikertelenül próbált lefogyni. Az utóbbi évek azonban hatalmas változást hoztak, rendszeresen jár edzeni, és megtanult főzni, sőt, ma már szívesen kísérletezget is a konyhában.

 

Sokáig éheztette magát

Bár sportos minta volt előtte, gyerekként még a kertbe sem szeretett kimozdulni – olvasható a ripost.hu cikkében. Sportolás nélkül pedig csak a koplalásban látta a fogyás lehetőségét, ami azonban hosszú távon több kárt okozott, mint hasznot, és persze az éhezés befejeztével visszaszedte a leadott kilókat.

Egy fotó indította be a változást

Adrienn boldogtalan volt a testében, ezért már 2013-ban is próbálkozott az életmódváltással, de akkor nem a megfelelő módon vágott bele. Végül évekkel később, amikor meglátta magát egy ruhaboltban készített fotón, döntött úgy, hogy nincs mese, muszáj valamit kezdenie a testével. Ezúttal profi segítséget kért,

Szakértővé vált, és önbizalma is lett

A jobb fejlődés érdekében elvégzett egy fitneszedzői és táplálkozási tanácsadó tanfolyamot, és ma már tudja, hogy semmit sem kell megvonnia magától, viszont nagyon odafigyel a mértéktartásra. Számolja a kalóriákat, bár kezdetben nem ez hozta meg a sikert, de szereti tudni, miből mennyit eszik.
A gyakorlatok helyes kivitelezése is fontos számára, hiszen korábban a térde bánta a nem megfelelő mozgást.

Adrienn ma már szívesen néz tükörbe, és a fotózást sem bánja. Kreatív rajzait pedig örömmel állítja ki, amit korábban, 33 kilóval súlyosabban nem mert volna megtenni.

Borítókép: Fanny magazin

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss